Szavazás

Mit tart ön a legfontosabbnak?
 
Kezdőlap arrow Alvázvédelem
Alvázvédelem Nyomtatás E-mail

Alváz és Üregvédelem

Módszer: A Tuff-Kote-Dinol nagyhatású, kettős rétegű védelmi eljárás, amely a Dinitrol technológia továbbfejlesztett változata.

Anyagok: A Penetrant nevű üregvédő anyag megállítja a már megkezdődött rozsdásodást. Színtelen, rugalmas gyorsan száradó réteget képez, melyek a gépkocsit több éven keresztül megóvja minden korróziós behatástól . A Salent nevű alvázvédő anyag rugalmasságát a nagyobb hidegben is megőrzi, nem pattogzik fel, így nem fordulhat elő alározsdásodás.

Szakemberek: A gépkocsi kezelését csak Dinol AB által kiképzett szakemberek végzik. TKD technológiát kizárólag az erre a célra kialakított műhelyekben alkalmazzák. Ezek a TKD állomások országszerte megtalálhatok.

Felszerelés: A TKD állomásokon a legkorszerűbb szóróberendezéseket használják. A különleges kivitelű fúvókák alkalmazása magas színvonalú kezelést tesz lehetővé.

 Folyamatleírás: Első lépésben egy nagynyomású mosóberendezéssel történő alvázmosással kezdünk. Száradást követően a hozzáférhető részeknél mechanikus módszerrel eltávolítjuk, majd vegyszerrel átalakítjuk a rozsdát. A rozsda átalakító szer száradása után alapozó festékként szolgál.

Második lépés az üregvédelem. „Méz” sűrűségű anyagot (Penetrant) hordunk föl az alvázra. Gyári furatokon keresztül speciális szórófejekkel juttatjuk be a karosszéria rejtett üregeibe, ahol nincs gyári furat ott készítünk. A furatokat erre a célra készített speciális műanyag dugókkal lezárjuk. Az ajtók és küszöbök üregvédő festék után alvázvédő festékkel is kezelve lesznek.

Harmadik lépésként az alváz speciális szórópisztolyos kezelését végezzük el. Az alvázra felvitt festék sűrűsége hasonlít a „tejfelhez”, ezt egy olyan szóró eszközzel kell felhordani ami, meghatszorozza a kompresszor által elő állított hálózati nyomást (min 50bar).

Negyedik lépésként egy nap száradás után visszaszereljük a műanyag kekékjárati doblemezeket és egyéb műanyag burkolati takaróelemeket. A munkát a gépkocsi külső tisztításával fejezzük be.

Garancia a festékre 3év, ami annyit jelent, hogy ezen idő alatt nem repedezik a rozsdamentes felületen, ezzel megtartva szigetelő hatását.

10éves tapasztalatunk alatt, eddig nem volt reklamáció.

További információ és árajánlat kérés a 06 30 9443 082 vagy 06 26 362 297 számokon kapható.

 

 Image Image
 Image Image

 
© 2020 Hazai Imre, autószerviz, Solymár, Pilisvörösvár, autószerelő, motordiagnosztika, diagnosztika, váltózár szerelés, Bearlock, alvázvédelem, alváz védelem, üregvédelem
Design by Jove